New in

Black Bodycon // HÄR
Denim shirt// HÄR
 
 
Fick hem dessa två överdelar från choies.com

Jar of hearts

 
 
 
This year I decided to fill a jar with my best moments 2013. Every time something made me happy (anyone said something nice, I had a dream or something similar...), I took a small piece of paper and wrote my happiness down. Tonight I'm going to read all my moments and relive all of them once again. Happy new year ♥

On the road

Imorse gick vi upp tidigt, 7:30- som vanligt egentligen-, packade ihop våra saker och åkte till backen. Så dåligt som vädret var igår-så bra var det idag. Runt -15 grader, strålande sol och blå himmel. Om det bara hade varit lite värmre… :-) När vi åt lunch så sökte vi oss ett bord nära brasan, la upp fötterna och sakta men säkert kom de tillbaka till liv. 
Tråkigt att vi redan har lämnad sälen igen, men det var skönt att åka skidor i två dagar och att se min saknade snö.
Hoppas ni hare bra <3 
XOXO
 

Dear snow, I finally found you

Åh vilket skid (t)-väder det var idag. haha Skit - skid väder...fattar ni?! :-) Hehe, nej skämt o sido, men det var verkligen dåligt väder idag. Det snöade typ hela dagen och vi åkte bara i dimman. Dagen började med att jag blev upprörd för att ingen i familjen hade med sig en ryggsäck, vilket betydde att jag inte kunde ta med kameran. Jag blev så arg att jag fick näsblod och halvgrät....(pinsamt..)
Annars var dagen bra, så kul att åka skidor, förutom att jag frös som en galning. ;-)
Har ni det bra? 
 

Another day is over

Efter fem timmars bilresa kom vi äntligen fram. Vi åt middag på restaurang, checkade in på hotellet, jag satte mig i lobbyn, läste tidningar, och undrar nu om jag ska basta/simma  eller om jag ska göra det imorgon efter skidåkningen...?!  Hoppas ni har en fin lördagskväll allihoppa! ♥ XOXO
 
 

New in

 
Detta är vad jag köpte igår och i förrgår, jag är väldigt nöjd och kan bara tipsa er att kika in några butiker som tex. HM som har mega rea just nu. Å andra sidan är det hur mycket folk som helst i stan och jag förstår alla de som säger att de hellre vill stanna hemma. :-)

A long day

Hejsan bloggisen,
 
sorry för den usla uppdateringen igår, men jag var helt enkelt inte hemma. Tidigt på morgonen åkte vi iväg och fixade mitt ID-kort, sedan åkte Leena och jag in till stan, shoppade, åt lunch, shoppade lite mer, gjorde var sin synundersökning, och åkte sedan ut i skärgården. Där hade vi en mysig kväll med vänner. 
   Nu ska jag snabbt packa min väska då vi ska åka till sälen på eftermiddagen. Vi ska stanna där i två dar och åka skidor. Åh vad jag längtar! Det ska blir kul att äntligen se snö igen.
Ha en underbar dag, vi hörs ♥
 

Mellandags Rea

 

Navy Fur HÄR
 
 
 

Army Green HÄR

Raccoon Fur HÄR

Grey long HÄR

Black dress HÄR
 

Good start

Godmorgon sunshines ♥

Min morgon började på gymmet, där jag hade bestämmt mig för att gå på jumpa-kursen. Nu vill jag inte låta uppkäftig eller så, men den var inte riktigt vad jag behöver för att bli bättre och jag slutade efter mer än en halv timme och gick över till cross-trainern och styrketräning. :-) Nu sitter jag hemma och dricker en RedBull (finns det nått bättre efter träning ?! ) och läser tidningar. Puss o kärlek
 

And I say, thank you for the music

Gissa vem som var på ABBA museet med en One Direction tröja. haha, går knappt pinsammare ...
Museet var fint gjort med mycket kärlek till detalj, men för mig som inte är största ABBA fan, (det visade jag ju stolt med min 1D tröja), var det liiiite för mycket ABBA. Men för er som verklogen gillar ABBA kan jag bara tipsa om att gå dit. 
Jag gick iallafall tidigare och satte mig i en hotellbar och drack en Latte... :-)
Spelade in en låt... ;-)
 
 

Thanks Santa

Hoppas ni alla hade en fin julafton! Jag hade det verkligen hur bra som helst. Jag förväntade mig ingenting och fick allt. Vi började med en mysig fika, jag sjöng och spelade piano, morfar läste en julberättelse och sjöng och då började vi kasta tärning och den som fick en 6a, fick leta fram en present under julgranen. Det tog oss två timmar... :-)
Jag har aldrig tidigare varit så nöjd med presenterna som jag gav bort denna  jul,  och fick tillbaka så mycket mer än vad jag hade förväntad mig. Jag fick en LV väska, (kan fortfarande inte fatta...), 12 körlektioner, en resa till shanghai, en spegel... och mer. Men det är ju verkligen inte presenterna som gör julen till den den är. Det är tiden med familjen, kärleken och allt runt omkring. 
Jag hoppas ni alla hade en underbar julafton!
Min nya spegel
 
 
 
 

The christmas dress

 
Sneakpeek på en av mina underbara presenter. 
 
 
 

Merry X- Mas

Jag önskar er alla, från hela hjärtad, en god jul ! Hoppas ni alla firar denna dag med era närmsta och bästa. 
 

Jag var precis ute med min syrra på en lång promenad, vi köpte lite saffran till middagen ikväll och jag tog hand om min lilla katt.
Efter lunchen ska jag börja att fixa mig, då jag fortfarande inte har bestämt mig för vad jag ska ha på mig idag...  #panic_on_the_Titanic
Senare ska vi åka in till gamla stan och gå på mässan i tyska kyrkan. 
Allt därefter kan ni tänka er... :)
Ha en underbar julafton och glöm inte bort att denna dag ska firas med de som ni tycker om allra mest.♥
Puss


Christmas is calling

 
One day to go och då är det redan julafton. Hur sjukt? Tiden rasar ju bara iväg, hinner knappt stanna upp och njuta av hela julstämningen. ( vilken julstämming? )
Igår spelade jag fotboll, bastade och därefter åkte vi in till södermalm på julkonsert. Så fint det var. Vissa människor har verkligen ängelsröster...
Idag åkte vi till Täby Centrum, vilket ju egentligen var hur dumt som helst, då det var människor och köer överallt, men mamma och mormor hade några presenter kvar att köpa. Leena och jag småshoppade och åt en mysig lunch, det blev sallad och kaffe för mig.
Ikväll ska vi troligvis gå och kika in ABBAmuseum och hämta in julgranen.

Hur ser det ut med er? Har ni redan hittat alla presenter, eller blir det panik-shopping imorgon? 
Lilla Rufus♥
Hade på mig en poncho idag från Yessica
Min lunch och en teckning jag hittade på instagram. Jag har verkligen världens bästa läsare! Ni är underbara och det värmer när jag ser sånt ! Ni får jätte gärna skicka era teckningar eller bilder ni tar med mig till  [email protected] Tusen tack <3 
 
 
 

Min adventskalender

Här är lite bilder på saker som jag fick i min adventskalender! :) Fick så fina saker, massvis med Sephora produkter, smycken, nagellack och annat smått och gott.


Nu ska jag strax ivähg och spela fotboll, sen blir det julkonsert. Mysigt.
Ha det bra!

Julmarknad

 
 
Hejsan bloggisen,

Imorse åkte vi till Alanda för att ta emot min syster. Självklart köpte jag med mig lite Starbucks coffee. Mumms. Från Arlanda åkte vi vidare till en julmarknad och en kort promenix blev det där också. Nu lunchade vi snabbt för att vi ska springa iväg och kolla på en handbolls match.
Nu ska jag skynda mig. Puss puss

 

 


My Music

Många av er frågar på vilken musik jag lyssnar på. Jag har redan gjort ett inlägg tidigare med all min joggingmusik (som ni hittar HÄÄR) , men här är då låtar jag lyssnar på just nu :)Hero -- Family of the year

Another Love -- Tom
 
Numb -- Linkin Park
 
Smells like teen spirit -- Nirvana
 
First date -- Blink182
 
Story of my life -- One Direction
 
 
Young and Beautiful -- Lana Del Rey
 
Ride -- Lana Del Rey
 
Step Up -- Darin
 
Talk Dirty -- Jason Derulo
 
Somewhere only we know -- Keane
 
Och många, många fler låtar... Jag har en väldig bredd musiksmak, då jag lyssnar på house, pop, rock och klassisk musik. Japp, ni läste rätt. Ibland när jag är deppig lyssnar jag på en spellista som består utav Yiruma, Boris Salchow, Hermann och flera artister som gör klassisk musik.
 
Now you guys know... :)

Det är lov

 

Det är LOV! Hur najs är det? Är så lycklig just nu, fick mina betyg (som jag är ganska nöjd med), mormor och morfar kom till oss från Berlin, och jag myser hemma. Nästan perfekt. Om det bara låg lite snö...
Här är lite outfit bilder plus bilder på min klocka som några ville se.
 
XOXO

New Years Eve Panic

 
Ok seriöst. Jag har ett problem. Överalllt, på nästan alla bloggar, läser jag att alla redan har hittat den perfekta nyårsklänningen.... Är det bara jag som sitter hemma och får panik bara för att jag inte ens har en aning om, vad jag ska ha på mig ?! Ska på en fest nyår, men tro inte det kommer att bli FEST på riktigt (ni förstår mig ellerhur?!). Jag vill inte stå där overdressed men heller inte i mjukisar. (jag kan faktiskt tänka mig att den ena eller andra kommer att duka upp i mjukisbyxor..) 
Har ni några tips?

Bock You

Skor // UGGs   Tröja // HÄR   klocka // Michael kors platin
 
 
 

Tjena snyggingar
 
Kom hem för någon minut sen. Det blev jobb efter skolan och nu ska jag slå in julklappar till mina kompisar då det är sista skoldagen imorn. WIHOOO
Igår fick jag hem lite kläder, bland annat den sköna tröjan ni ser på bilderna. Den är från Bockysnow. Visst är den lite ball?! :)
 
Ha en fin kväll sötnosar♥

Photography and Starbucks.

Todays: Strumpbyxor // Calzona  Kjol // HÄR  Tröja // Choies.com
 
Tjena snyggingar,
Idag hade vi en ganska skön skoldag och sedan gick vi till Fotografiska, där de hade fina utställningar. Jag personligen är ett stort fan av Fotografiska, då jag älskar att allt som har med fotografi att göra. På vägen dit köpte Luise och jag med oss var sin  Toffee Nut Latte från Starbucks (en dröööm). Mumms.
Jag barnvaktade idag, men det gick fort vilket verkligen är skönt. Tror jag hinner med en joggintur då :)
Ha det bra finisar ♥

Facebook

 
Hejsan sunshines,
Hur är det med er ? Jag mår bra, hade en tråkig skoldag, tycker det blir så sjukt onödigt att gå till skolan när man ändå bara tittar på film. Betygen är redan satta så att ingen orkar att göra något seriöst. Aja...
 
Många frågade om jag har en facebook-sida, och nu tog jag mig tiden att skapa en. Ni hittar den HÄÄÄR och den kommer att hålla er "up to date". hahah :)
 
XOXO

Till er som frågade om jag har en iphone 5s:

Ja, jag fick den för ca. två veckor sedan. Tror jag hade den på några bilder, men nu vet ni...
 

You can make some difference if you try

Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om just nu, då jag sitter hemma, i mitt rum och varken har tid eller inspiration. Ska svara på några frågor.
 
Vad är det godaste du vet ? Godis, kakor eller chips...?

Jag är typ beroende av bär. ÅH, finns typ inget go´are än en skål med färska hallon, självplockade blåbär och några svenska jordgubbar. MUMMS
 
Men bäst gillar jag faktiskt körsbär. Helst sura och inte söta...
 
Är vinter din favorit årstid? 
 
Jag trodde alltid att vinter är den årstiden jag gillar bäst, men jag kom på att vinter utan snö inte är bättre än sommaren. Vinter utan snö är som en kaka utan socker. Bröd. 
Jag vill åka skidor, dansa i snön och frysa om fötterna. Men en vinter utan snö är inte bättre än sommaren.
 
Har du en favorit blomma ?

Faktiskt inte. Gillar nästan alla blommor som finns.
 

My Year 2013

 
 


I Januari var jag i tyskland , nere i Stuttgart, och såklart hemma i Sverige där det blev massor med skridskoåkning.


I februari blev det skidåkning i Norge. Vi åkte först till Oslo, där vi var i Operan och sedan vidare till Hemsedal. Längtar redan nu till att stå på skidor igen.


I mars åkte jag och min pappa ganska mycket MC, jag träffade Kenza, började måla mycket igen och joggade en hel del.


I april flög jag ner till min bästis i tyskland. Så himla skönt det var att bara lämna skolan och all stress hemma.



I maj tog min syrra studenten, så det blev flakåkning och bal för mig med. Sommaren började komma igång och Luise och jag gick på massor konserter. Den 8. maj var jag även på One Direction konserten som var helt underbar. Vi åkte en hel del ut i skärgården, då vi köpte ett landställe där. :)


Luise och jag åkte ner till Berlin och Magdeburg i somras och hade det verkligen hur bra som helst. Måste göras igen!
 
 


I Juli blev det vacation på Sardinien. Åh, jag tror inte att jag har varit så lat på hela året som jag var dessa veckor. Jag bara grillade i solen! Take me back. Vi åkte runt en hel del på ön och besökte olika ställen. 


Mamma, pappa och jag hälsade på min syrra som jobbade på Island. Ärligt talad, Island är ett av värdens mest magiska ställen. Never forget


September. Vad gjorde jag i September? Jag tror att jag inte ens lämnade landet i September. Skolan var väl dagens meny.
Men i september började bloggen gå bättre än någonsin förr, jag blev vald till veckans blogg tre gånger och sedan dess har mina läsare bara ökats! :) Tack för att ni kikar in här varje dag, ni är bäst!


När årets första löv blir röda och man börjar dra på sig tjocka kappor, då är min födelsedag nära. Jag fyllde 17 år i oktober, blev också sjuk, och i slutet av månaden flög vi ner till fleesensee för att återhämta oss.


I november var vi då, som sagt, i Fleesensee och jag hade där en av mina bästa veckor av året. Det kändes så skönt att komma tillbaka dit, till lyxen, till idrotten, till mina kompisar, till nya kompisar, och fest. Tror jag drömmer mig tillbaka dit varje natt.
Vi kikade även förbi i Berlin och på Rygen (tysklands största ö). Fint var det med, men jag tror mitt hjärta blödde efter Fleesensee, så att jag faktiskt inte rikigt kunde njuta.
 Nu har december redan kommit, första snön är redan borta igen och vi närmar oss jul. Min höjdpunkt här var helt klart Nobelprisutelningen som jag fick vara en del av. 
 
 

Love the Life you Love

Fick hem ett paket igår, som innehöll kläderna som jag beställde på choies.com ! Tröjan, kjolen, kedjan och strumbyxorna hittade jag där. Whihooo ! Tror jag har precis hittad en ny favorit shoppingsida. Jag fick hem lite andra saker också som jag ska visa er senare. 
Puss och ha en härlig lördag ♥
 

Dear Snow, I miss you, so please come back

 

Lejon

Visst ser jag ut som ett lejon?  Jag sitter nu i mitt rum, har slagit in alla julklappar och håller på med håret. Så himla fluffigt det är :) Det är jag inte van vid. Till er som frågade hur jag fick till det: Jag sov med många SMÅ flätor... Och NEJ, jag har INTE extensions! :) 

Halsbandet, som är min nya favorit hemma, köpte jag på fyndvagnen.se
 

Fredagsmys

Detta fick jag idag i min adventskalender! ÄLSKAR TE!

Sankta Lucia

13. december. Det är för mig en av dem finaste och mysigaste dagarna jag vet. Varje gång Lucia träder in i kyrkan är jag glad och tacksam att jag bor i Sverige. Tycker det är en otroligt vacker tradiotion. Hela kören som står där framme och sjunger julsångar... haaa så fint! Nästa år är det min klass som ska stå där framme. Är redan nu nervös. haha
Efter Lucia-firandet gick mamma och jag (och några kära kompisar) fika. Mysigt! 
Nu är jag redan hemma och ska slå in julklappar medans jag tittar på Gossip Girl.
Vi hörs ♥
Todays:
Kappa// Jennifer
kofta// Streetone
Stövlar // Scorett
Väska // st. James
Klocka// Candy&Grace
 
 

Red sky

Hejsan bloggisen,
 
hade en galen lång dag. Kom hem för nån minut sen, tänkte bara snabbt slänga in ett inlägg och säga att jag fortfarande finns. Har jobbat klart för idag och ska nu mysa i sängen med en coke zero. Mina föräldrar är ju borta typ hela veckan så jag kan leva livet fullt ut.
Ha det gott ♥
 

Feelings

Nu är jag äntligen hemma, känns skönt. Har faktiskt haft en väldigt dålig dag idag. Så himla mycket känslor som flyger runt i mitt huvud. Är så arg på vissa personer just nu, får bara inte tag i det, och vågar aldrig säga vad jag tycker. Går bara runt och släper en stor ryggsäck med känslor omkring. Har ni några tips hur man äntligen kan säga rakt ut vad man känner?
Fick hem mina ny solglasögon och korsörhängen igår! :) Fick tyvärr ingen bra bild på örhängen men de är riktigt fina. Hittade både solglasögon och örhängen på fionavincent.se 


Everything I need to survive

 

Nobel prize

 
 

Such a huge honour that I had the chance to be a part of this amazing event. I talked to Juleen R. Zierath ( the lady who hold the big speech- if you watched the ceremony) and she was really nice.

First, it was actually pretty awkward to walk through the barrier (on högtorget), because there were maaany people and photographers around and I felt way to small and non-famous to walk in there and get so much attention. So I chose to wait for two other girls and Dr. Eikenbusch.

Btw, you can read the interview I gave yesterday on Sverigesradio.se ! 


Tusen kilo lättare

Tjeeeeena bloggisen,

Hur är det med er? Jag mår så jäkla bra, trots att det är måndag. Fick värsta matte-kicken idag (vi fick tillbaka ett prov som jag trodde var det sämsta jag någonsin har skrivit, och det gick skit bra ju!), sedan kom en nobelpristagare till skolan idag, efter det blev jag intervjuad av en radio kille (hör upp nu när ni lyssnar på radio!), sen blev det espressohouse med bästa Luise och skoldagen tog sitt slut med ett tre timmar tyskaprov som var mitt sista prov detta halvår. YES! Även om det var en lång dag, var det ganska lyckad.  Är btw sjukt taggad inför nobelgalan imorn. Can´t wait! :)
Ha det gött tjejer ♥
 
 Todays:
Kappa// Jennifer
kjol// HM
tröja// Atmosphere
skor// scorett
handskar // UGGs
halsduk// lindex
klocka// MichaelKors

Hello Winter

 
Hejsan sunshines,
 
Idag blev det skridskoåkning för min del (12 km! = 30 varv ), en lugn eftermiddag och nu ska jag iväg till fotbollen och lite styrketräning får det väl bli. Vi får se...
Vi hörs sötnosar ♥

Summer paradise

Dear Summer, I miss you so freakin much ♥
Sardegna Summer 2013

Julklapptips

Fick hem mitt snygga iphone fodral från lux-case.se igår, och är detta inte en sjukt fin julklapp? Jag personligen kan aldrig få nog av iphoneskal-fodral och annat tillbehör! :) TIPSTIPSTIPS till er so inte har hittat alla julklappar än, kika in lux-case.se !

The sky is limit

 
 
Tjena brudar,
 
Är hemma igen och ska ta det lugnt idag. Finns det något skönare? Ska ta och svara på mail, städa mitt rum lite extra, ta bilder till bloggisen, kanske baka och troligvis blir det en joggingrunda och jag ska väl hoppa in i bastun senare. Perfekt dag för mig ! Vad ska ni göra idag?
Ha det mysigt !  ♥
 
 Just, jag glömde helt bort att berätta en helt sjuuuk grej för er. Gissa vem som blev inbjuden till Nobelgalan på tisdag....Kungen, ja, drottning, ja, nobelpristagerna, ja... och... JAG! Blev så galet glad. Jag måste bara hitta en svart klänning tills på tisdag. Den ska vara elegant och får inte vara för peppig. You know what I mean... Är redan nu dödsnervös även om jag bara kommer att vara en liten mus på galan. haha. Men tänk, detta är en One in a million chance! WHAAA
 
 

Tävling

Vi närmer oss ju jul och nu är det dags för en rolig tävling igen! Ni som känner mig vet  att jag inte kan leva utan min almanacka. Jag har den mer eller mindre som en dagbok och därför lönar sig verkligen att göra en personlig-almanacka. Jag brukar välja mina egna bilder, skriva mina egna texter inuti, välja hur designen ska vara, jag brukar även överföra alla facebook-födelsedagsdatum så att allt är fixad och klart när den kommer hem. Hur bra är det liksom?!
Och idag har NI chansen att vinna en almanacka, som ni kan designa helt själv på personligalmanacka.se . Allt ni behöver göra för att delta i tävligen är att följa @peronligalmanacka på Instagram.
 
Sedan är det bara att kommentera "Jag är med" ! 
 
Lycka till!
 
 
 
 
Såhär ser min och mammas almanacka ut som vi designade själva på personligalmanacka.se
 
 
 
 
 

Silver rain


Fick hem denna underbara tröja för någon dag sen och är helt kär. För mig, som älskar att springa runt i myskläder, är denna helt perfekt, eftersom den inte ser ut som en myströja. Tröjan heter "silver rain" och ni hittar den på Ziperall.se för 699kr (men jag tror att den är nedsatt just nu, så det är bara att kika in och klicka hem den!)
 
 
 

From the top

Jag tog lite bilder när jag gymmade i skolan idag.  Here they are För min del fungerar det knappt att gymma utan peppande musik...
Jag brukar klämma in mina fötter någonstans när jag gör situps. Då jobbar magen ännu mera!
Brukar även köra med vikt, helt enkelt jobbigare.
Hopprep för inte saknas. Man höjer pulsen, får bättre kondis, och hela träningen blir effektivare.
Jag har tyvärr inte särskillt starka armar, (vilket jag vill jobba med) och kör därför med band. det är bara att dra isär bandet så långt det bara går och sen LÅNGSAMT släppa tillbaka det.

I love you, weekend

Var i skolan idag, gymmade på mina håltimmar och efter skolan gick Luise och jag ner till Stureplan, till Espressohouse (as usual), och drack en god frapino. :)                                                                                        .  
Hejsan bloggisen,
 
Nu är vi äntligen framme på tynningö där vi har vårt sommarhus. Känns ganska skönt, jag har ju igen press med prov nästa vecka. Bara ett prov kvar vilket betyder att det blir chill i helgen. Nu ska vi äta middag, och sen blir det mys framför TVn. Vi hörs och ha en bra kväll ♥
 
 
 

choies

choies
 
Kollade precis runt lite på choies.com och såg att de har ett stort christmas-sale utbud. Så många fina saker nedsatta, tror jag ska själv också klicka hem lite  :) De har även ett erbjudande på gång där ni får 50% rabatt på ett par skor om ni köper ett annat par. Visst är det schysst ? Kika in erbjudandet HÄR
 
 
 
 
 

Welcome snow

ÅHH det snöade idag!

Hejsan brudar (och karlar såklart),
Har precis kommit hem, är dödstrött, barnvaktade efter skolan och vill bara sova nu. Ska även slänga ut flera  tävlingar snart så ni får hålla ögonen öppna här på bloggen! :) 
Puss o kärlek

Working out

 

Var precis ute på en joggingrunda. :) Mamma ville inte att jag skulle gå ut ensam, eftersom våldtäcksmannen fortfarande springer runt här på ön och förra veckan överföll han en tjej 200meter nära vårt hus. Läskigt. Jag var ute och sprang med mobilen i ena handen och pepparspray i den andra. Men som tur gick allt bra förutom att jag  var dödsrädd i skogen. haha :)
Ha en mysig kväll ♥

Let it snow, let it snow


Och då var onsdagen också avklarat. Jag har bara ett enda prov kvar. Hur skönt?! Jag får bara panik när jag sitter i skolan och ser att det redan blir mörkt. Jag hinner inte ens att ta bra bilder till bloggen just nu. Jag är så himla ledsen, men det får va lite mörkare bilder nu på vintern helt enkelt. Längtar så himla mycket till det ska snöa, då lyser hela Stockholm upp. Känner ni likadant?
Puss o Kärlek 

Oh December, please be awesome

Finns det nått bättre än att vara på weheartit, hjärta bilder och sedan göra inspo-collage?!♥
 

Where are you, Happiness?

 
 

Herregud, vilken dag. Den var helt OK fram tills mamma plockade upp mig från Stureplan och vi åkte till SCÄ.... Nej, nu ska vi bara hoppas på att morgondagen blir bättre. Puss o Kärlek

BTW, det är jätte kul att se att så många av er vill delta i tävligen jag la upp för nån dag sen. Får se till att vinnaren dras så snart som möjligt! :) 

I hate you, monday

Hittade som tur en bild jag kan bjuda på ;) haha 
Hejsan bloggisen,
 
Idag mådde jag skit. Dagen började så bra (jag överlevde dubbeltimme matte!!) och senare stack vi till espressohouse, men ganska plötsligt började jag må illa, fick ont i huvudet och ont i magen. Det slutade med huvudet över toaletten. Skitkul. Darrade även så mycket att jag var tvungen att vänta ganska länge tills jag kunde ta mig hem. Nu ligger jag i sängen, men en värmekudde och tycker lite synd om mig själv ;) neeeej
Hoppas ni hade en bättre start på veckan, men det är väl inte så svårt... ♥

GEEK

Angående frågan vart jag köpte min "GEEK" mössa: Jag köpte den på Primark för typ 5 € :)

Dream big

Godmorgon bloggisen ♥
När jag kom hem igår väntade en överraskning på mig. Pappa var hemma och jag fick presenter! Gissa vad jag fick?!?! EN MICHEAEL KORS VÄSKA! Tusen tack pappa! Nu har jag en ny skolväska, även om mamma tycker att den är alldeles för värdefull. haha :) Sen fick jag också en plånbok av mamma, grönt te och en te-kopp och UGG hanskar. Så glad jag är! 
Sen är det också 1. december idag. Hur sjukt! Tänk, det är ju bara 23 dagar kvar till julafton. Kan knappt tro det.
Vi hörs ♥