To focus on the right things

Eftersom många av er har frågat mig hur jag tar mina bilder (med vilken kamera, med vilka inställningar, hur jag redigerar...) Här kommer lite svar:
Jag tar de flesta bilder med min kära sony nex3 (ibland också med olypus E200, men jag gillar den inte lika mycket).
Nej, jag fotar sällan i automat inställningen. För det mesta kör jag på A, där jag ändrar ljuset, djupen, skärpen och lite mer. Tänk på att aldrig höja ISO för mycket, det blir lätt suddigt och oskarpt då!
Jag redigerar mest i photoshop CS6 (OM JAG HAR TID OCH TÅLAMOD), annars så kör jag på picasa. Det går så himla fort. Men picasa är inte bra nog när det gäller att lysa upp bilder.
Annars gäller det bara att leka med kameran, dess inställningar och omgivningen! :)

Vilken bild gillar ni bättre?
 

Sunday

Åh jag är så sjuuukt trött. Känns som om jag har pluggat hela helgen. Hur tråkigt är inte det liksom?! Igår var jag hos kompisar och då blev det ju lite senare...såklart. Idag åkte vi ut till Arlanda eftersom Leena ju flyttar till Munich nu. Så jobbigt, nu är jag ensambarn igen. :( På vägen hem åkte mamma och jag till täby, åt lunch på Vapiano och sen hem igen. Köpte med mig lite saker. 
 
 
 
 

Get personal

Jag letade efter födelsedags presenter för ett tag sen och hittade en sida som heter getpersonal.se . Tycker den är sjukt cool eftersom man själv kan bestämma vad det ska stå på tex.smycket, iphoneskalet, kärlekslåset, plånboken eller termosmuggen, samt storleken och skrivstilen kan du bestämma. Så smart! Och det som är bäst, för mig personligen, är väl att om man beställer före kl.13 så skickas produkten samma dag. Bäst för alla som är duktiga på lastminute-köp eller för dem som lätt glömmer bort födelsedagsdatum och behöver snabba, men personliga presenter. Eller för de som bara vill köpa nått fint till se själv NU.
Om ni nu behöver present "till pojkvännen" så är det bara att klicka på länken HÄR och ni får en hel del med presentförslag, som tex. armand, halsband, knivar, glas, iphoneskal, korthållare, och mycket mer, som varje pojkvän glädjer sig åt. Visst är det bra?

Här är mina personliga favoriter, som jag snabbt skrev mitt namn på, så att ni vet hur det kan se ut :)
 
 
 

Just another day in september

Godmorgon bloggisen ♥
Imorse fick vi alla gå upp tidigt för att heja på alla duktiga löpare och pappa såklart. Varje år i slutet av september samlar sig alla spring galna på vår lilla ö. Tror detta var första året jag INTE jobbade där hela dagen, men jag träffade många polare från förr. Kul att se alla dem igen! Lidingöloppet är typ det roligaste jag vet.
 
Tack mamma för dessa fina saker ♥
kan verkligen bara tipsa om Lóccitane. Tycker de har världens bästa handkrämer och läppglanser! 

To all my new readers

I actually realised the last week how many international- (english) readers I have. It´s really fun to have you guys here, so I decided to translate my blog. But to be honest I´m not having the time to write each text in english (and I´m kind of lazy too) so I installed a google translate, (you find it on the left navebar, under my describtion), just choose your language and read my blog. The funny thing is, I played with a lot yesterday and I had so much fun, beacause there wasn´t ONE sentence which made sence. hahah Just ignore google´s grammar and it´s way of interpreting my texts. hahha
 
 
Many of you guys asked me if I have instagram... SURE! I´ve got two accounts. One is my "old one" (where I´m not posting anymore cause it just got to big- around 11 000 followers and I got creepy comments), and the second one is my current account where  post my blogpics and some more. It´s called Jasmiiin18! :)
 
 
 
 

citronkaka

Jag bakade en citronkakaaa igår, och här är den!
 
Du behöver:
-175g smör
-3 ägg
-1 1/4 dl socker
-2tsk bakpulver
-3dl vetemjöl
- saft av 1 citron plus skal

Glasyr:
-2 dl florsocker
-citronsaft

Gör så här:
Smält smör, blanda alla andra ingredienser, tillsätt smöret, grädda i ugnen  40minuter (175grader). Glasyr: rör ihop florsocker med citronsaft och glacera den kalla kakan.
Thats it! :)
 

cause normal is boring

You've got to DANCE like nobody's watching,
LOVE like you'll never be hurt,
SING like nobody's listening,
and LIVE like it's heaven on earth
 

Dagens tips

Minns ni när jag tipsade om mina favvo armband från tresurisland.se? Det var många av er som var intresserade och just nu har dem 20 % rabatt på alla armband. Visst är det bra?! (klicka på bilden för att komma till sidan)

B
ilden är inte tagen utav mig
 

Trying to learn how to not give a fuck about what people say

Hejsan bloggen ♥
Mådde verkligen inte bra de senaste dagarna, men idag kände jag att jag kunde lämna det bakom mig. Innan jag somnade i natt gick jag igenom alla händelser och bestämde mig för att lämna det och fortsätta genom att se framåt. BANG!

Annars var dagen som vanligt, känner bara sjukt mycket press angående alla stora prov som kommer nästa vecka. Så ikväll kommer det väl bli en hel del plugg.

//XOXO
Tröja: Soaked // kjol: HM // skor: nelson // halsband: beccadesign // 

Some kind of beautiful

Hej bloggen!
idag ska jag tipsa er om en jättefin smyckesida! Jag beställde hem en ring, hårsnodd med gulddetalj, öronkors, silverhalsband och ett sötsötsöt halsband med en blå paraply. Är verkligen så nöjd eftersom allt kom hem i små, gulliga presentaskar och spetspåsar. Så fint! Sidan, där jag beställde mina smycken, heter beccadesign.se 
 

Iphone

Jag följer ju många, många bloggar och så gott som alla har skrivit inlägg om nya i0s7. Men eftersom jag ju pajade min iphone i somras kan jag inte riktig säga vad jag tycker. Det enda jag kan säga att jag verkligen INTE gillar de nya bilderna på apparna (vet inte vad de kallas). Fast å andra sidan gäller det bara att vänja sig...
Men jag har ett litet i-landsproblem på gång här: Antingen så får jag en ny iphone5 (till min födelsedag typ) eller så får jag en iphone 5s, men den kommer först ut i början av december. What to do? Tror jag ska vänta liiite till och vänta på en iphone 5s. Vad skulle ni göra? Jag antar att många av er också väntar på den nya iphonen, eller? 
 
Btw, är det nån som vill köpa iphoneskal till iphone 4/4s ? Många av dem är oanvända, men jag säljer dem billigt! :)
 

Shades of autumn

Godmorgon bloggen ♥
 
För min del har det varit en ganska lat morgon. Har mysat i soffan med lite solsidan (får mig alltid att skratta), och har tagit en promenix här.  Tyvärr hade jag lite otur och det började regna strax efter jag lämnade huset...Nu ska vi snart åka hem igen, sen ska jag göra lite läxor och på kvällen blir det som vanligt fotboll. Have a nice day ♥
 

cause today is the sun shining trough my heart

Hejsan finisar ♥
Hoppas det är bra med er! Jag mår bra faktiskt. Leena och jag åkte till Täby, där jag köpte lite saker, sedan åkte vi in till stan för at hämta ut min kamera och vidare till landstället. Nu har pappa och jag varit i bastun och simmad i poolen. Känner mig även lite duktig eftersom jag äntligen har läst ut Emilia Galotti (ett tyskt, klassiskt drama). Nu ska jag kolla på lite gossip girl och njuta av kvällen.
Puss på er ♥
Köpte denna kjol, en svart spets kjol och denna blus! :)
 

Blueberrycake

                      Gjorde igår en blåbärmoussetårta till syrran! And this is how you do it:

Botten

120 g mörk choklad

100 g smör

2,5 dl socker

1,5 msk vaniljsocker

1 krm salt

2 ägg

1,5 dl mjöl

 Blåbärsmousse

5 gelatinblad

250 g blåbär

3 äggulor

1 dl florsocker

2 dl gräddfil

3 dl vispgrädde

Smält smör, tag kastrullen ifrån plattan och rör ner chokalden i bitar så att den smälter. Tillsätt socker, salt och vaniljsocker. Tillsätt ett ägg i taget och vänd till sist ner mjölet. Smöra en form på 24 cm. Klipp ut en rundel av bakplåtspapper och klä botten. Häll i smeten och grädda i 175 gr i 20-25 min.

Lägg gelatinblad i kallt vatten i minst 5 min. Koka upp blåbären, tag av ifrån plattan och rör ner de urkramade gelatinbladen. Vispa äggulor och florsocker pösigt och blanda med blåbären. Blanda i gräddfilen. Vispa grädden lätt och rör ner den. Häll smeten på den kalla kakan. Kyl i minst 5 h. Dekorera med färska blåbär.

Easy as that! :)

 
 

Must haves

 1. Skinjacka                      2. Blå kappa                    3. My favorite: Coat            4. Grön Höstjacka
 
 
Jag vet, jag vet, sommaren är slut men jag kunde inte låta bli att kika in klänningar...Så fina ! hehe
     1. Sommarklänning             2. spets klänning                   3. Höstklänning               4. Jumpsuit
 
Simply in love...♥
  1. Drömkjol                                           2. kors armband                                3. mys tröja
 

Lovely weekend

Godkväll godingar ♥
 
Vi kom nyss tillbaka från Arlanda där vi hämtade syrran! She´s back from Iceland! Whoohoooo! (Jag följde såklart INTE med pågrund av starbucks....NEJJJJJ!) hahah :)
 
Ha en mysig kväll nu ♥
 

Todays outfit:
 

caseapp

Yay :D Jag fick hem mitt underbara skin från Caseapp igår. Visst blev det coolt!?!? Är sjukt nöjd med kvaliteten också. Älskar att man kunde välja bild, text och mycket mer. För er som blev intresserade klicka HÄRför att komma till Caseapp.se :D
 

Girls day

Hejsan bloggen ♥
Idag, efter skolan, gick Luise och jag till espressohouse, köpte lite kaffe och gick sen till Jean Paul Gaultier utställningen på skeppsholmen. Den ver såå bra! Många av hans haute couture klänningar fanns att se (nästan bara haute couture), men också lite "kändisklänningar" tex. Madonnas, Sarah Jessica Parkers (som hon hade på sig på MTV awards) och lite mer. För mig, som är fashion obsessed, var det verkligen sååå kul att se hans kreationer. Vi gick igenom ganska snabbt, men nu efter, kollar jag igenom alla bilder jag tog och berundrar verkligen hans jobb. Jag har sydd kläder själv och vet hur mycket tid, kraft och energi det tar! Respekt! 
(för er som är intresserade att gå dit: ta med mecenat kortet, då kostar det bara 100kr, och skynda eftersom utställningen bara finns kvar tills på sönag!)
Ha en bra kväll sötisar ♥
Jacka: VILA // Klocka: REGAL// halsduk: Aleander MCqueen // Väska: PRIMARK // byor: JC // stövlar: Hunter //
 
 
 
 
 
 
 
 

Luckiest girl on the planet

Jag är så obeskrivlig glad just nu! Mitt Victorias secret paket från USA har kommit. Det tog ju bara en vacka från Amerika tills det låg här hemma. Jag är helt hyper just nu och är så glad att jag bestämde mig för att skicka mitt paket med ShopUSA. Det är de som såg till att jag betalade rätt skatter och att mitt paket kom hem säkert. Jag kan verkligen bara tipsa om deras sida. 
Allt från VS ♥

My love...

...is my ipad. ♥ och det man älskar ska man ta hand om. Och eftersom jag inte gillar stora och fula skyddsfodral så har jag skaffat mig en personlig folie som skyddar min älskling från repor! Så smart, så smidigt och så snyggt! Jag har gjort min på designskins.se! (finns även för mobiltelefoner, datorer och andra tablets) :)
Ha en bra kväll finisar ♥
 

Fem sanningar om mig

  1.  Jag hatar och avskyr alkohol och gillar inte när andra runt omkring mig är fulla
  2. Jag lämnar inte huset utan min kamera (snacka om beroende)
  3. Jag får tvångstankar när saker och ting inte står i ordning
  4. Jag älskar juletiden (inte bara pga presenterna!)
  5. Jag är beroende av RedBullSugarfree och blir hyper av koffein
  6. Jag dricker minst två liter te varje dag
  7. Jag har lätt över 50 par skor (men många billiga)
  8. Jag är katolik även om jag inte är särskillt troende (men jag gillar tanken med kyrkan)
  9. Jag drömmer om ett liv i NY
  10. Jag tänker inte dö innan jag äger en hermes väska (kostar tyvärr över 500.000kr..., men det är mitt livsmål)
 

New day, new problem

Idag är ingen bra dag :( Har varit hos läkaren idag, och hon kom fram till att jag har en VATTENALLERGIE?!? WTF? Jag får inte röra vatten (absolut inte med händerna), jag ska egentligen ha på mig handskar jämt. Nu blir det snabba duschar, jag får inte diska, tvätta, stå i köket (det är för mycket vatten där, helst inte röra grönsaker eller frukt eftersom det är för mycket vatten i dem). Ursäkta?! Hur sjukt är det?? Jag komer aldrig få bli frisör eller kok (inte för att det var mina drömyrken men känns endå jobbigt). Nu är det ju inte så att jag dör om jag tvätter mina händer (VERKLIGEN INTE) men jag har smärtor och jag kan inte riktigt böja på mina fingrar eftersom de är helt uttorkade.Det är inget super farligt men det är bara massa nytt krångel som jag verkligen inte behöver! Bähuuuuuuu! :( Idag är en sån dag man bara vill krypa ner i sängen och aldrig vakna igen.♥
Hoppas ni alla har det bättre än mig!♥
 
 
 
 

2 die 4

Är helt kär i denna sida som jag hittade här om dagen!
Så min stil.
Kika in hopedesign.se, där du hittar alla dessa godingar! ♥
 

Bra att ha

                                          Hej finisar ♥                                                                                                     Hoppas ni alla har en bra dag trots regnet! Kan ju också vara lite mysigt ibland, ellerhur?Jag kom hem-lite nedslagen- men en liten överraskning väntade på mig!                                                                                      Mitt paket från uffessakerochting har kommit. Jag är så glad, för denna lilla gadget kommer rädda mitt humör på långa skoldagar, eller längre resor. Det är ett litet batteri som man kan koppla till sin ipad, iphone, ipod eller samsung mobil! Visst är det coolt?! Man behöver verkligen inget uttag utan man kan ladda sin mobil etc. enkelt och när so helst! På bussen, på tåget, på resan, i skolan, alltid! Klicka HÄR för att komma till laddaren! 

Septembersun

Vi åkte till Elfviksgård idag och brunchade där i solen. Så fint! Hoppas ni alla har det bra! ♥

Nope, jag har inget liv

Tro det eller ej, men jag "hängde" i täby centrum idag i 4 TIMMAR! Hur sjukt är inte det?! Först var jag där med mamma och pappa, åt lunch på Vapiano och kollade runt lite men senare så köpte jag nagelack, målade mina naglar, drack kaffe och skrev min disposition till projektarbetet. Totally no life! (och btw jag gjorde hål i mitt högra öra-igen)

Efter det så åkte jag till Marre på kalas, vi hade det bra där, och jätte roligt på vägen hem :)

 

Try harder, try better

Godmorgon ♥
ÄNTLIGEN ÄR DET HELG! Så himla skönt!Har ni några speciella planer idag eller imorn? Jag hade ju tänkt mig att gå på Grönan igår och kolla på Oskar, men eftersom jag fortfarande är sjuk sket jag i det. Lika bra att bli frisk igen.

Idag ska jag iallafall på kalas, vilket förhoppningsvis ska bli kul-trots förkylning! hahah, är det bara jag eller skriver jag bara om min förkylning?! 

Hade på mig min tshirt från Kenza igår och hade lockad mitt hår (tyvärr hade lockorna redan försvunnit när jag kom fram...) 

Make me a donut

Åh så kul, igår fick jag hem min nya donutmaker!  Har önskat mig den så länge, jag är ju en som kan stå i köket i timmar!! :) Har hittat den på roligaprylar.se för två hundralappar! Den är helt underbar lätt att använda, man behöver liksom inte smörja in den med fett och sånt där! För en sats donuts behöver du:
-2 koppar mjöl
-3/4 kopp mjölk
-2 ägg
-2 tsk bakpulver och vaniljsocker
-3/4 kopp socker 
och sen gäller det bara att grädda degen i maskinen! Easy as that! :)
Hade med mig alla donuts till skolan idag och alla 40stycken var borta på några minuter! Hahha, snacka om att mina klasskamrater är småhungriga... :)
 

Sweet kiss

 

I´m sick

Hej fina ni ♥
Jag är sjuk idag men har därför äntligen tid att svara på alla era frågor! Här är dem:
 
Vad är du sämst på?   Att vänta på saker när jag vill ha dem nu. (jag är typ världens otåligaste människa)
vem är den vikigaste människan i ditt liv? Det är väl absolut mina föräldrar, men jag kan inte välja en utav dem.
 Vad är det värsta du har varit med om? När jag var inlaggd på SCÄ och bara ville dö. 
Har du en bästis? Om ja, vem är det?  Jag har faktiskt ingen absolut bästa vän, jag har några kompisar som jag verkligen gillar.
Om världen skulle gå under och du kunde rädda EN människa. Vem skulle det vara?  Åh vilken elak fråga...Vem skulle jag rädda?! Jag tror inte att jag skulle rädda ett barn som har förtjänt att leva (ok, det har väl alla barn...). Men jag skulle troligvis inte välja en vuxen.
Facebook eller blogg?  Absolut bloggisen :)
Film eller serie?  Serie! Så himla spännande
Favorit låt just nu? Jag gillar många låtar just nu, som tex: Dear Darlin (olly murs), Suggestions (från PrettyLittleLiars), Underwater (mika)...
Vad är di favorit butik?  Jag ÄLSKAR Hermes (men den är ju sjukt dyr), så jag skulle välja Victorias Secret! :)
Hur mycket pengar får du i månaden? Jag ska inte berätta hur mycket jag exakt får men det är inte särskillt mycket eftersom vi brukar resa ganska mycket och kläder får jag ju och sånt där...
Världens snyggaste kille`?  Puhhh, jag har ju inte sett alla killar på jorden men jag skulle väl säga Alex Pettyfer
 
Har du en favorit film som du kan tipsa? Jag älskar THE NOTEBOOK, men den är så sorglig att jag brukar böla i timmar efter jag har sett den.
Du är såå vacker för det första! för det andra: Älskar dina bilder! Och tredje: jag undrar vad du använder för parfym! :) <3  Tack så hemsk mycket! :) Jag har så många olika...men mest gillar jag väl Gucci parfymen :)
Vart skulle du vilja resa om pengar inte spelade någon roll? Bra fråga...jag skulle väl flyga till NewYork, Brasilien, Australien, Hawaii... :)
Om du åkte iväg på en resa och du fick ta med dig tre saker, vad skulle det vara? (Du har redan mat och sånt)  Jag skulle ta med mig min kamera, min familj och en stor väska med lycka! :)
Såå fina bilder, vad använder du för kamera? :)  Jag fotar med min Sony Nex 3 (den är bäääst!) :)
är hösten din favoritårstid?  Egentligen inte, jag gillar väl vintern och sommaren bäst! :)
Underbara bilder!! Hur gör du collaget?asså omg vad snygga bilder, helt sinnes!!! Har en liten fråga eller ah tre...har du tagit alla bilderna i den header? 2&3 vilken kamera använder du och vart redigerar du dina bilder eller ah dessa i detta inlägg? kram Tack fina du <3 I headern är alla bilder tagna av mig (ja de har varit på weheartit en hel del) förutom den som är med två gånger (den blåa blomman är inte från mig) :) Jag redigerar för det mesta med Photoshop CS5 men ibland också med Picasa 3.
 
 
 
Har målat lite idag! :)
Har varit ute på en kort promenix idag :)
 

From me to you

Godkväll fina läsare ♥
Känner mig sååå trött idag att jag egentligen inte orkar göra någonting. Hatar sånna dagar...känner att en förklning är på gång :(

Meeeen jag ska fakiskt tipsa er om en jätte rolig sida som jag hittade här om dagen. Om du nångång letar efter presenter eller roliga prylar så hittar du allt på uffessakerochting.se. De har verkligen allt från iphoneskal och smycken till väskor och whiskeyglas. Och vet ni vad det bästa är?!: FRI frakt på allt! Galet bra va?!!Klicka HÄR för att komma dit. Älskar att hitta sånna härliga prylsidor.... :)
 
 
 

Jag är min kompis´s konstprojekt

 

 
 
 
 

Why not liksom?!

Mina höstfavoriter:
  1. Forever21 28£       Älskar byxor med mönster! Tycker det är så fint med en enkel topp eller en fin                                      skinjacka,
  2. CruelGirl 23£        Bootcut är sååå fint när man har uggs eller coverse
  3. Allyfashion 30£       Man får längre ben, vilken tjej vill inte det liksom?!
  4. Hudson 440£           Är helt kär i militärlooken
  5. RiverIsland 40£       High waste är så snyggt med en kort topp eller låga converse!
  6. Veromoda 30£        Enkla med sjukt snygga!
  7. RayandBone 205£   Dyra, men boyfriendbyxor är så fina med klackar och en tajt, vit tshirt.
 
 
 

Summertime sadness

Idag är dags, idag får ni alla äntligen ställa alla era frågor. Jag har fått så många kommentarer om inte jag kan göra en frågestund: Här är den. Jag ska ta och svara på alla era frågor så ärligt som möjligt. Det lovar jag! :) Kör hårt nu :) haha
 
 
 

Moday, I´m in love

Hejsan Finisar ♥
Idag var jag med bästa Luise på Espressohouse och sedan på Brandy Melville, vilket är min nya favo butik. Åh såååå fin den är. Jag och Luise köpte var sitt hårband. :) Men jag ska berätta en jätte rolig, eller bättre sagt, super awkward händelse: När jag och Luise stod ramför butiken (den hade inte öppnad än..) och se kom en tjej med sin mamma och de hade sjukt dyra kläder på dig. Så jag och Luise pratade om deras kläder (vad de kostar och sånt) och varför tjejen inte var i skolan, PÅ TYSKA. Sen gick vi i butiken och efter ett tag skrek tjejen efter sin mamma på TYSKA..... SÅ jäkla pinsamt. Det förstog ju allt vi hade sagt innan. NOOOO! Hatar sånt... :) Me lite kul var det trots allt.
 
 

Shopping makes every girl happy

Hejsan Finisar ♥
Allt bra med er? Jag för min del mår jätte bra :) Imorse var jag och gymade med min kompis på ett helt nytt gym, här i Gashaga. Älskar att testa nya gym, speciellt när de är fräscha och luktar gott...
Senare åkte jag till Täby Cenrum med mamma, åt en god sallad på Vapiano, och shoppade. TACK MAMMA! Det var jätte kul, men jag orkar inte riktigt att göra mina läxor nu och förbereda mig för skolan imorgon.  :( Behöver lov igen. Pussar ♥
Mina sällan använda Victorias secret shorts :)
Köpte massor med saker :)
Jag vet att jag egentligen inte gillar hollister sådär jätte mycket men idag blev det nått ändå.
Ska visa en bättre bild på denna kappa en annan gång. Fick inget bra bild idag... :)

Flower power pancakes

Godkväll fina läsare!
 
Först av allt tänkte jag tacka Blogg.se för femte gången att välja ut just min blogg. Så mycket uppmärksamhet jag fick den senaste tiden tack vare dem...helt sjukt ju. Men ni är alla minst lika fina, som tar er tiden att läsa min blogg eller iallafall bara scrolla igenom den. TACK NI ÄR BÄST!
 
På eftermiddagen så blev jag sugen på att stå i köket (som igår också, hehe) och gjorde pancakes. men eftersom jag inte gillar sånt, mamma var mätt, pappa är bortrest och Leena har flyttat hemifrån så la jag allt i en liten matlåda och cyklade till min kompis som åt upp allt på 10 sekunder.
 
Jag vet att många av er kommer fråga efter ett recept, men jag har inget recept än. Jag slängde bara ihop lite saker, men jag ska klura lite på det och komma med ett recept senare. (påminn mig om jag glömmer det).
 
Have a nice evening ♥
 

Saturday afternoon

People will hate you, rate you, shake you, and break you.But how strong you stand is what makes you ♥
 

Life is simple, it's just not easy

Godmorgon bloggisen ♥
Idag ska mamma springa tjejmilen och jag ska vara med och heja. Ska bli kul hoppas jag. Får se om jag köper lite nya träningskläder till mig, vill absolut ha nya springskor. Jag måste bara testa Nike Free först innan jag köper dem tror jag, eftersom många har sagt mig att det INTE är bra löparskor.Har ni testad dem?
 
 

Såhär går det till

Jag har ju redan berättat lite om ShopUSA, som hjäper oss med vår shopping i USA. De ser till att våra varor kommer hem till Sverige helt säkert. Nu ska jag visa er hur det går till från Köpet (på valfri hemsida: tex. RalphLauren, Victorias Secret, Apple, Converse...) tills din Produkt ligger hemma hos dig.
 1. Registrera dig på ShopUSA 
2. Gå till din shoppingsida och genomför ditt köp, men skriv inte in DIN hemadress utan ShopUSA´s adress.
3. Registrera sedan din leverand på ShopUSA. (du kommer exakt veta hur mycket frakten kommer att kosta)
4. ShopUSA levererar dina produkter hem till dig
 
Hoppas att detta hjälper er med eran beställning! :) 

Hello September

...please be awesome
 
 

cozy

 
 

Good day

Hello bloggen ♥
idag är det ingen skola. Wihoooo! Vi ska skriva våra projektarbeten, och det tycker jag är super kul. Imorse var jag ute och sprang 7km, sedan åkte jag in till stan för att äta lunch med mamma och handla lite. Nu sitter jag hemma, i vardagsrummet, lyssnar på BBC radio 1, dricker te och skriver mitt projektarbete. Mys ♥
 
 

I miss you

 
 
 
 

I´m a monkey...

....And I like it
                    
 
 
 
 
 
 
 

My week

 
 
 
 

Will you still love me when I´m not longer young and beautiful?

Kofta: This is feline // Skor: Nelson // 
 

Mitt bästa sommar minne ?!


Åh, detta är verkligen en klurig fråga. Jag hade många, verkligen underbara moment. I italien, på världens finaste stränder, i Berlin-hemma- men mitt bästa sommar minne var troligvis på Island. Jag vet, jag vet, jag ville inte ens dit, men när jag stod där, på en klippa, högst upp, där bara får drar sina vägar, där gräset har en saftig, grön färg, där vinden blåser dig nästan omkull, där du står två meter nära döden, där ishavet slår mot klipporna, där du kan titta så långt det går, till Amerika, där fåglar sträcker ut sina vingar och glider genom luften... det är där man stannar till. Och då vet man varför man lever. Man glömmer all stress, panik, ångest, alla problem i världen. Man bara står, blundar och LEVER. Det var kanske inget särskillt soligt sommar minne, men det kommer jag aldrig glömma.
 
Klicka HÄRför att komma till en blogg där du kan berätta om ditt bästa sommar minne och vinna en tävling!
 

Todays

Hej finisar ♥
Är inte riktigt på humöret att skriva en lång text, men idag var det skola som vanligt, espressohouse, plugg, SCÄ och en promenad. Pussar ♥
 
 Min nya tröja från Monky
 
 
 

Sunday

Hejsan bloggen ♥
Idag var jag och shoppade (ska visa mina fynd senare), träffade massa kompisar i stan och fikade i FAOM. Nu är jag tillbaka från fotbollen och försöker att städa undan mina kläder så att städerskan inte får en hjärtattack imorn. hhahah :)
Jag tog mig tiden och målade lite igår 
 

Till alla shopaholic

Det var en tjej som frågade om jag inte kunde berätta mer om shopUSA och hur det går till. Jo:

Jag har ju beställt en massa fina saker från victorias secret. Men jag skrev inte in min hemadress vid betalningen utan ShopUSAs adress. Det betyder att VS kommer att skicka mitt paket till dem. ShopUSA öppnar paketet och kollar om verkligen allt är med. Om allt är som det ska, skickar de mitt paket vidare—hem till mig. Det som är jätte bra med deras sida är att de kan säga EXAKT hur mycket allt ihop kommer att kosta. Inga gömda tull kostnader som kommer två veckor senare. Och det är det som gör deras sida så himla praktisk. Jag kände mig verkligen säker när jag beställde mina produkter eftersom jag vet att de kommer att se till att allt kommer fram som det ska. Visst är det bra?

 Det är alltså inte så att man köper produkter hos ShopUSA, utan det är de som ser till att jag bara betalar det jag ska och att alla mina saker kommer hem till mig.

Klicka  HÄR för att komma till deras sida.


Nutella cookies

Här ska ni nu få ett recept på jätte goa nutella cookies:
 
Du behöver:
 
1/2 kopp smör
1/2 kopp socker
1/2 kopp farinsocker
1 kopp nutella
1 ägg
1 kopp mjöl
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
2 msk kakao
lite salt
 
Blanda ihop alla ingredienser (börja med smör,socker-ägg och nutella), grädda i ugnen (190 grader) i typ 10-15 minuter.
 
Good luck !