Love is Life, and if you miss Love you miss Life ♥

Vet ni vad som hände mig idag?! Pappa frågade om jag ville spela fotboll. Jag ba: Men fotboll är väl imorn, på söndagar brukar det ju vara. Och pappa bara: jasmin....Det ÄR söndag idag.
          Fan också, jag har verkligen försökt att ha koll på veckodagarna detta sommarlov. Men nu känns det dags att lämna över det till dem duktiga människorna som jobbar. 
 
Anyways, Pappa och jag cyklade, spelade fotboll, cyklade vidare till tennisplatsen och spelade tennis. Älskar det! Min morfar var en väldig duktig tennisspelare så som min mamma. Kul att göra sånt EN SÖNDAGSKVÄLL utan att behöva oroa sig för skolan imorn. ...cause ther is none...
 
 

Life, Young & Beautiful

Hej fina ♥
Sitter just nu ute på altaren, skriver mitt projektarbete, lyssnar på bästa Lana del Rey (klicka för att lyssna) , dricker Dr. Pepper Zero, och chillar under en tjock filt.
Min eftermiddag var inte speciellt bra, eftersom lunchen inte gick toppen och mamma gav mig lite för mycket medicin vilket gjorde att jag knappt kunde stå, gå eller tänka. Ville bara sova. Så jag gick och la mig. Senare gick jag ner till vattnet satte mig på en stor sten och kollade på segelbåtarna som startade Segeltävlingen Gottland runt idagGanska konstigt att vissa av dem kommer vara tillbaka om två dagar och vissa kommer tillbaka om en eller två veckor. Stelt att vara den som kommer sist. Nej, alla som är med är duktiga. Jag skulle aldrig stå ut att vara fast på havet, på en liten båt, utan varmt vatten,UTAN WIFI.... Gud så hemsk att höra mig själv säga det. Jag är verkligen beroende.  

Önskar er alla en mysig lördagskväll. ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Sol, Vind och Vatten

Nej, jag tror idag borde man sjunga sol, vatten och JÄVLIGT MYCKET VIND. Vi åkte ut med båten till mölna (vilket tog oss 2-3timmar) och jag frös verkligen nästan ihäl. Jag skojar inte ens! Det är så blåsigt idag, att jag fortfarande fryser nu när jag sitter i sängen under en tjock filt. Brrrr. 
Anyways, vi åkte ut, träffade kompisar på vägen ut, åt lunch, promenerade runt på mölna och nu är vi ÄNTLIGEN tillbaka.
Hoppas ni alla hade en bättre värmre dag än mig! :)
Puss <3
 
 
 

What about this ?!

Jag ska visa er hur enkelt det är att göra min blogg till en app! :) Easy as that! :)
(jag är ledsen att min mobil är på tyska) :/
 
Nu ska jag ut och springa 5km och sen gör alite styrka. See you
 
 
 
 
 
 

What about this ?!

Gör mig blogg till en app! Jag ska visa är hur enkelt det funkar! :)

Hall of fame

Jag hann inte uppdatera igår kväll. Sorry, men nu ska jag berätta.
Först åkte jag in till stan för at shoppa, där jag träffade finaste Amanda. Sen så åkte jag till Grönan för att träffa Marie där. Vi kollade på The Script konserten, som var hur bra som helst. Skit bra stämmning och killarna var himla roliga. De drack öl, ringde ex pojkvän och snackade skit. Efter konserten så sprang vi runt hela grönan och hittade till slut en plats där The script kom ut. VI TRÄFFADE DEM; PRATADE MED DEM; TOG BILDER.....Så kul!!
Jag cyklade sen hem (imorse) eftersom SL fortfarande inte fixade bussar....
 
 
 
 
 

Obsessed

Jag skulle vara en pretty little liar om jag skulle säga att jag inte älskar pretty little liars. Min dag börjar med pretty little liars och den slutar med pretty little liars. Ska jag vara ärlig så är "pretty little liarnas" utseende det som gör att jag inte kan sluta titta. Hur perfekt kan man vara ?!  Kände på mig idag att dela med mig min obsession, även om jag vet att jag inte är den enda pretty little liar fan som inte kan sluta kolla på pretty little liars. Antar att ni alla är lika inne i det just nu.  Hihi :)
 
Jag körde en timme yoga imorse, vilket var hur skönt som helst! Kan verkligen bara tips Yoga till alla dem som behöver avslappning.
 
Ska någon mer idag på the skript? 
 
 

Dagens tips

Jag hittade en jätte bra hemsida där ni hittar allt ni behöver för att kunna ta riktigt bra bilder. De har många olika kamerastativ, kameralinser med coola effekter, fjärrutlösare,ett stort sortiment av kamerafilterkameraryggsäck . och mycket mer.
Jag själv tänkte beställa nått därifrån. Sidan heter kamda.se.
 

I ♥ IT

Vi hade en så himla bra kväll igår! Först så gick vi till grönan för att åka lite, sen så var vi på Icona Pop konserten (den var sjukt bra), efter det så satte vi oss vi vattnet och till sist gick vi runt på stan och skämde ut oss. Det var himla pinsamt, vi var på McDonalds och pratade tyska, vi snackade verkligen skit och skämde ut oss totalt och i slutet så märkte vi att alla killar som stod och satt bredvid oss kom från tyskland. *facepalm*
 
 
 

Thank you for the music

Åh jag är på bra humör!!!  Tack vare er ♥ Blogg.se hade valt mig till veckans blogg och jag fick så fina, fina kommentarer av alla er och det piggade verkligen upp mig. Tack så hemsk mycket, det värmer! 
  
Igår så träffade jag pappa och åt lunch med honom vid Stureplan och solade nästan en timme i parken. Tack vare SL, fick jag gå hem 4km eftersom inga tåg/bussar åkte. Annars chillade jag hemma tills jag cyklade in till stan för att gå på Grönan. Good day.
 
 
 
 

Morning sun

Godmorgon fina ♥
Igår kväll så kände jag på mig att jag ville få lite till frisk luft och få lite spring i benen, så jag gick ut och sprang 6km och hoppade sen in i sjön. Så härligt! Sånt gör man verkligen bara när man har lov! 
     Nu sitter jag ute på altaren har Lana del rey på högsta volym och njuter förmiddagen. Snart ska jag in till stan och äta lunch med pappa. Mys.
  Ha en bra dag allihoppa ♥
    Är det någon av er som ska till Icon Pop ikväll?
 

Dagens tips

Jag har hittat världens bästa webshop där man kan handla parfymer, smink, hår-hud-body-produkter och lite mer. Jag klickade hem dessa saker, det finns ju verkligen grejer som en tjej aldrig kan få nog av.
Sidan jag beställde sakerna från heter parfym-klick.se
    Just try it, no regrets
 
 
 

sunny day

Hej fina ♥
Åh, idag så skiner solen äntligen igen. Jag gjorde en liten cykelutflykt på förmiddagen, åt lunch med mamma hemma och åkte sen iväg igen. Jag tog mammas cykel eftersom min har gått sönder. Himla tråkigt. 
Nu sitter jag på terassen och solar lite. Feels good...♥

Här är lite bilder på klänningar som kom med posten igår.
 
 
 
 

Makes me feel alive

I eftermiddags gick jag och la mig i sängen. Så himla trött jag var efter motorcykel turen. Man kanske inte tror det, men det tar krafter att sitta i vinden i 5 timmar. Puh...
Sedan så cyklade jag till Brevik eftersom det var dags för fotboll. Vi spelade i en och en halv timme. Tyvärr så sprang Henrik in i mig och nu har jag ont överallt. Jag var tvungen att kämpa mig tillbaka på min stålhäst eftersom mitt hjul framme hade gått sönder och inte hade luft kvar. Grrrr.
Anyways, nu sitter jag nuduschad och fräsch, insvept i en filt och njuter av en härlig söndag kväll. ♥
Jag passade på att ta lite bilder när jag cyklade förbi en stor äng.:)
 

Finding our way

Hej fina ni ♥
Pappa och jag gjorde en lååång motorcykeltur (5timmar). Vi åkte ut till Gripsholmsslott, en gammal silver gruva, Hölö, sen åkte vi med färjan, åt lunch och drack en kaffe i mororcykel klubben. Tyvärr så fick vi åka genom några regnsky medans det blåste, men förutom att jag frös (trots tjock skinjacka, skinbyxor och skinskor) hade vi det bra. En härlig pappa-dotter dag :)
 

Something to tell...

 
Jag hittade en jätte bra hemsida som säljer snygga iphoneskal (se ovan) och annat mobiltillbehör BILLIGT! Visst är de fina? Jag älskar speciellt mycket hjärtskalen som man kan dela med sin bästis. Jag tittade lite på Iphoneskal 4s men det finns även skal & fodral till Galaxy S3 Mini och Designade iphone 5 skal av Malin W !! So let´s go and take care of our cell phone... :)
Idiwa.se

Let there be love

Tog precis en lång promenad med finaste Philippa ♥
 
 
 
 
 

My little bubble

I had lived for so long
in my own little bubble
that I have forgotten other bubbles,
or life outside them exicested  ♥
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 


Årets längsta dag

Hoppas ni alla hade en fin midsommarafton ♥
Vi hade det jätte bra med gäster ute i skärgården! Vi dansade runt midsommarstången, hissade svenska flaggan, sjöng, badade i havetoch åt. Luise och hennes familj övernattade vilket var jätte roligt. Idag så promenerade jag 7km och åkte runt med båten. Nu är jag äntligen tillbaka. Borta bra, men hemma bäst ♥
 
 

 

 
 

Midsommar

Här kommer några bilder som jag har tagit hittills! Hoppas ni alla har en underbar midsommarafton ♥
 

New Day

Godmorgon fina ni ♥
Jag började morgonen med att måla stolar. Det var faktiskt ganska kul, speciellt när solen inte gömde sig bakom molnen. 
Jag bytte också design. Denna underbara tjej gjorde den till mig. http://carlssonserica.blogg.se/
Jag suger tyvärr på allt som har med datorer att göra. ;)
Vad tycker ni om den då?
Visst var det en fin solnedgång?
 

This is where I belong ♥

 

Summertime is a good time

På eftermiddagen så åkte mammsen och jag ut till sommarstugan. Pappa ska komma på kvällen med båten. Här ute är det så himla skönt väder. Det är varm och i solen kan man verkligen njuta av. Mamma hoppade in i poolen direkt när vi kom hit och jag satte mig ner med en Dr. Pepper zero. Jag har alltid velat testa Dr.Pepper men nu när jag hittade en zero gjorde jag det direkt. Och jag bara säga att den är skitgod! :) mumms.
   Hoppas ni alla sitter i solen nu !! ♥ puss
 

Blueberrys

Jag gjorde blåbärmuffins till min käraste familj.
 
 
Super enkelt att göra: (jag brukar bara slänga ihop lite ingredienser, så jag är inte exakt koll på hur mycket av vad)... ;)
   blanda: smör, socker, ägg, vaniljyoghurt, vaniljsocker, bakpulver, mjöl och blåbär. Grädda i ungnen (200grader, ca. 25minuter) 
   That´s it. Easy as that :)
 
 
 
 

Today is a good day

Så kan en morgon gärna börja. Okej, vädret är inte bra och jag hade inga planer på förmiddagen- vilket kanske var lite tråkigt. Men när loggade mig in på min blogg så hade blogg.se valt mig till dagens blogg. Så himla kul! Jag blev jätte glad och fick också massvis med gulliga kommentarer. Mys. Tack för det, det gjorde min dag :)
 
 
 
 

Antingen eller....

Drömjobb? Modell, skådespelerska eller sångerska? Skådespelerska, helt klart!
Kenza eller Blondinbella? Kenza alla gånger!


Gossip Girl eller Sex and the City? Sex and the city, älskar alla kläder och New York

Starbucks eller Espresso House? Även om jag är på espressohouse många gånger i veckan så skulle jag välja Starbucks <3

Hemmakväll eller utekväll? De beror på vilket humör jag är på, tycker man ska ha lite variation.

Bada eller sola..? Bada, om det är varmt i vattnet, hatar när de är kallt, då vill man liksom inte ligga i och bada, man vill bara doppa sig och gå upp! 

London eller New York? New York är min absoluta dröm stad. :)
Shoppa eller fika? Shopppppppaaa !!! :)

 

Rosa eller Blå? Rosaaa <3

Havet eller Pool? Helt klart Pool. Jag kan inte bada i salt vatten.


Blogg eller Facebook? Facebook har blivit tråkigt tycker jag, så jag säger bloggen. 

Ful och rik eller Snygg och fattig? Snygg och fattig tror jag, men santidigt så skulle det vara bra mycket roligare att vara rik + att då kan man ju fixa till sitt utseende..


Julafton eller Födelsedag  Svårt... Jag älskar Juletiden men det som är så roligt med födelseag är väl att man får 100% uppmärksamhet :) 
Sova naken eller med pyamas..? Föredrar att sova med en stor t-shirt typ

Smsa eller prata i telefon..? De beror på vad jag är på för humör och vem det är med!

 

 

 

summernight

Åh så himla skönt. Jag tog precis en lång promenad vid vattnet. Solen var kanske inte varm men den lyste jätte fint över havet. Mys. Kolla himlen liksom. Hur fin är inte den? *_*
 
 
 
 
 
 
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4547723/?claim=wgwhytmp2ek">Följ min blogg med Bloglovin</a>
 

much better

Jag mår mycket bättre nu. :) Så bra. Jag åt Lunch med mamma när hon kom hem och sen gick jag ut en stund. Jag satte mig i trädgården och läste en tidning. Det var liiiiiite för blåsigt, men nu har jag redan klagat så mycket idag. DET VAR SKÖNT! :) Sen satte jag mig i mitt rum och målade lite. Jag fick så gulliga kommentarer på min förra teckning. Tack för det igen :) Det gjorde min dag. Jag och mamma åt sen lite frukter och bär till mellis. And that´s it! :)  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

to an end

Nej, jag hade ingen bra start på dagen. Eller den var väl sådär. Min kompis ringde, hon har blivit sjuk över natten, så vi kan inte gå och bada idag, vilket vi tänkte göra. Synd. Jag hade ingen idé vad jag skulle göra istället så jag bestämmde mig för att "jobba" lite. Jag ska ju skriva projektarbete i år och nu satte jag mig ner och började med att skriva fem sidor. Det tog mig nästan 2 timmar. Men helt ärligt, det var faktiskt kul eftersom jag ändå inte hade nått bättre att göra än det. Sen gick jag ut, cyklade en sväng och fotade runt. Men jag har ju en sån  jäkla (sorry) otur...Jag cyklade precis uppför en backe när jag märkte att mitt hjul framme hade gått sönder. Grrrr. Jag kämpade mig tillbaka hem. Inte kul. 
 
Dagen kan ju bara bli bättre :)))))
 
 
 

strawberries

Dålig timing. Jag körde idag ett träningspass och efter det duschade jag. Och sen kom gäster. Fan också. Jag hoppade ur duschen klädde på mig mina fulaste mjukisbyxor och såg säkert ut som värsta uteliggaren. Japp. Jag hjälpte mamma snabbt med jordgubbar och sånt eftersom hon också var lite irriterat att gästerna redan kom så tidigt. Facepalm
 

 
 
 
 

Dagen in dagen ut

Jag träffade pappa i stan och åt lunch med honom i vår vanliga restaurang. Efter det så tog jag en lång promenad genom Stockholm. Solen glimtrade genom träden i parken så att man verkligen kunde njuta av. Det var ganska blåsigt så att man inte ville ta av sig jackan men ändå bättre väder än imorse. Jag gick till Karlaplan och fotade lite blommor. Det var en humla i blommorna som jag ville ta kort på, men lilla humlan ville inte riktigt som jag. Jag tror jag såg ut som värsta tönten som hoppade runt mellan blommorna med sin kamera och försökte få tag i humlan. :) Sen köpte jag  med mig lite frukt och bär som jag och mamma sen åt som mellis.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon

Jag är så trött. Och rastlöst. Och orkar ingenting. Och vill inte göra nått. Blä.
Vad är fel på vädret egnetligen. Hallå?! Sen vi har lov så är det blåsigt, det regnar och det är aldrig blå himmel. Grrr. I tyskland är det runt 40grader. Helt sjukt ju. Jag är så ledsen att mina inlägg kan vara så deppiga ibland men det är så jag känner just nu. Men nu ska jag tänka på nått roligt.
Jag ska in till stan snart. Känns tråkigt att inte ha nått riktigt mål. Men jag längtar tills jag ska resa utomlands. Så skönt ska det bli. 
Njut av dagen fina ni! ♥
 
 
 
 

photography is happiness

 
 

måndagskväll

Perfekta nedkylningen efter hård träning.
Jag körde samma pass som igår. Men jag hade tyvärr solen i ögonen idag och smällde hopprepet ett par gånger på min arm. Autsch! Efter såg jag ut som en zebra. :) haha                                                                         Jag frös blåbär, hallon, granatäpple och jordgubbar i vatten och hade därmed en god drycka efter träningen. 
 
 
 
 
 

blind...

...cause no one can see real beauty
 

Trust in life

Jag hade så gärna velat vara en mask. Tänk vad enkelt livet hade varit. Bara tänka på att överleva. Mat. Vatten. Sova. Dö. Enkelt. En liten mask lever inte länge, men masken förlorar inte heller tid på att tänka. Masken bara gör. Det ändå som jag tycker vore synd som mask, är att en mask inte har drömmar. En mask drömmer inte om ett liv på en annan plats. En mask drömmer inte om ett liv som fågel.Och drömmar är liksom det som gör att livet inte blir tråkigt.
Men ändå. Jag skulle gärna vara en mask. Punkt. Slut.
 
 

Stay with me

 
Godmorgon fina ni <3
Jag vaknade imorse utav dammsugaren. Usch.
Efter frukosten städade jag mitt rum och drack massor av te. Så jäkla gott. Min livs kärlek är verkligen te. 
Sen så klädde jag på mig och stack in till stan för att äta lunch med mamma. Sen promenerade jag kort och åkte hem igen. Nu sitter jag hemma igen och lyssnar på musik. That´s what vacation is all about. Doing nothing.
 
                             snyggt med bilden i bakgrunden/jag vet 
 
 
 
 
 

Not good, Not good at all

Nej, nej det kändes inte bra. Verkligen inte. Det var länge sen, men idag efter att jag har ätit glassen kände jag mig hemsk. uppsvullen och äklig. Men jag höll i mig. Jag bestämde mig för att gå och spela fotboll i 1 och en halv timme och sen simma och styrka. Nu känns det faktiskt bättre. Men jag är ledsen att jag inte fixade det så som jag hade tänkt mig det. Fan också
 
 

Don´t get lost

Godmorgon finisar <3
Jag vaknade imorse åt frukost med mamma och sen så gymmade jag.
 
Jag körde:  650 hopp (hopprep)
                 100 situps
                 15 armhävningar
                  strech
 
                                                Allt x3
 
 
Sen så åkte jag in till stan för att träffa Luise och Sophie. Jag har bestämmt mig för några utmaningar i sommar. En av dem är att äta en sorts mjukglass. Och vet ni vad? Jag gjorde det idag :) Jag åt frozen yoghurt med bär. För att vara ärlig så var det en övervindning, men det gick bra och jag åt upp!!! *stolt*
 
 
 

Dreaming people

Ni vet känslan när man bara vill sjunka genom jorden och sudda ut allt ? Allt. Bara ta bort sig själv och kolla om någon saknar en. En liten, misslyckat människa. Bland alla himla perfekta. Jag känner mig så värdelös i en stad som Stockholm, där varje människa du passerar är perfekt. Helt enkelt bara perfekt. Ibland så tänker jag igenom alla jag känner och alla, ja alla, har en egenskap som är unik. Men vad har jag? Jag är känner mig fel på platsen. Jag känner inte att jag har ork. Ork, att göra alla saker jag vill göra. Jag får panik. Vad är det jag vill ? Jag brukar svara att jag vill till en plats med många människor. Där jag aldrig kommer vara ensam. 
Jag frågade min farbror nån vecka sen, vilken plats på jorden, som är hans favorit. Jag berättade för honom att min är Time Square i New York. Tusentals människor. Hela dagen. Hela året. Livet ut. Aldrig ensam.
Men sen så sa han, att man ibland kan vara mer ensam bland tusen, millioner eller milliarder människor än med en enda på tusentals kilometer håll.
Efter att han sa det har jag förlårat min framtid. Jag har alltid haft en idé, ett mål som jag ville nå. Men nu är det helt enkelt bara borta. Jag är rädd. Jag får ångest. Jag vill inte dö ensam. I en värld med sju milljarder människor. Ensam. Bara försvinna utan att någon saknar en.  
 
                  När jag kör mig fast i sånna tankar så hjälper bara en sak. För mig. Fokusera på det jag tycker om. Blir glad av. Helt enkelt bara gillar. Som tex. sommaren, blommor, färger, årets första dopp, långa sommarnätter, djur, sällskap, te, Sunny, musik, bilder, minnen, resor, känslan av att klara någonting man inte trodde man skulle klara, helt enkelt bara glädjen av att få leva.
Jag satte mig ner precis och kramde fram mina pennor. Det var så länge sen.
 
 
 
 
 

Shopping time :)

Jag åkte in till stan shoppade och hämtade ut paket. Min abercrombie jacka har äntligen kommit. Wihooo :) Jag köpte den på A&F hemsidan.  Jag vet, det är inte riktigt tiden till en vinterjacka, MEN när jag såg den, så var jag bara tvungen. 
Anyways, annars köpte jag ett par skor (Park West), en klänning (monkey), en väska (topshop), tshirt (MTWTFSS Weekday) och en bakbok med en "kakstämpel". Juste, jag köpte också en kudde (indiska). 
    
Sen så åkte jag till en kompis för att hjälpa till med flyttningen. Herre, det är sååååå jobbigt att bära flyttkartonger, soffor, hyllor, plantor... Nu är jag iallafall dödstrött.
  Puss på er <3333
 

Born to die

Om du endast hade fått lyssna på en speciell artist/band i resten av ditt liv. Vem skulle det vara?

Jag antar att de flesta av er kommer att tro att jag skulle välja One Direction. Jo, det vore inte omöjligt. Men helt ärligt, det finns en artist vars låtar får mig till en annan värld. Varje gång. Hennes texter är obeskrivligt djupgående och jag kommer aldrig tröttna på låtarna. Jag har så många minnen som sitter fast i varje av hennes låtar. Jag grät när jag inte fick tag i biljetter till hennes konsert här i Stockholm. 
Jag skulle väl helt klart välja Lana del rey !!!
Ända problemet är väl att jag skulle bli helt deppig :)
 
 
 
 
 
 

Fight for fit

Imorse så tog jag en lång promenad, sen så gjorde jag inget (jo, jag bakade en kaka till mamma), och nu var jag precis ute och sprang i 40min. Vet ni vad?!?!?!??!?!    JAG HAR BLIVIT SNABBARE :) Wihoooo :) Det gick mycket bättre idag än vad det gick i förigår----förra veckan... Skit stolt och glad är jag :) Jag sprang idag med två vikter á 2,5kg. Vikterna innehåller ett tungt material som rör sig när man springer och resultatet förbättras med 85% !!!!! Man tränar armar, mage, rygg och rumpa med vikterna. 
 

What doesn´t kill you makes you stronger

 
 
 

Jäkla skit

Fan också. Jag vet att jag är kort som en dvärg. Men herre, jag ser ju ut som 1,30m. Ok, jag vet att Barto är lång som en pinne, men helt ärligt....på varje bild... 
   
Tänkte bara passa på och visa en bild på min nya klocka. :) Not the burner -jag vet- men ibland kan man väl ha den :)
 
 

Gåshaga Marina Sealounge

Igår kväll så träffade vi kompisar i Gåsahaga Marina Sealounge. Det var super mysigt, speciellt eftersom min dag inte var den bästa och jag först inte ens ville gå. Bakom oss satt gäster som hade så himla kul. Asså deras skratt...:D Det var faktiskt det roligaste jag har hört på länge :) haha 
Jag vet helt ärligt inte riktigt vad jag ska gör idag. Det blev ju sent igårkväll därför är jag ganska trött men pga vädret känner jag inte riktigt lusten att göra nått idag. 
 
 

Skolavslutning

Detta var sämsta skolavslutning ever. Sorry. Men det var inte bara regnet. Efter betygsutdelningen så tänkte jag egentligen gå och dricka en kaffe. Men det blev inget för saker och ting inte funkade som de skulle. I slutet (efter 1 och en halv timme) så hade jag lite bråttom. Och kunde INTE gå och dricka en kaffe. Jag träffade Hedda vilket faktiskt gjorde dagen bättre igen. Tack Hedda :) <3
 
 

Nevermind

Jag sitter i mitt rum och har det jävligt tråkigt. Vi hade gäster fram tills nu. Precis som igår. Och när jag säger "gäster" så menar jag jobbiga, stela gubbar som kallar sig pappas "jobbakompisar". (ordet "kompisar" är inte passande). Bara så att ni vet. 
Jag passade på och kollade igenom lite gamla bilder.
 

peace

I wish R.I.P. meant "Return if possible" ♥
 
 

Imorgon

Vet ni nånting riktigt sjukt?!?!
 
 
IMORGON ÄR DET SOMMMMMARLOV!!!!!!
 
Det känns så himla overkligt. MEN JÄVLIGT BRA :)
 

Bilder

Här kommer lite fler bilder från ridningen igår :) <3
 

Fotboll

Idag så var det en fotbollstunering på Östermals IP. Detta år vann vi inte.(Vilket inte är hemskt)  Men det var för att ingen orkade och alla var typ för lata för att röra på sig. (ok, inte alla-men många) Jag tycker faktiskt det är jätte tråkigt. Man behöver ju inte vara galen i sport. Men när skolan organiserar en sån dag, så tycker jag att alla ska vara med, eller Heja på sina lagkompisar. Anyways... Jag såg så många fina studenter i stan idag. Mamma och jag lunchade i Stan och shoppade sen lite. Kul,kul. Det blev skor och mycket dekoration. (ljusstakare...) 
SÅ UNDERBART VÄDER DET ÄR!!!!
 

sista :(

Idag så var det sista ridningen inför sommaren :( Det är ju så himla kul och tjejerna är ju dem bästa som finns. Typ <3 Idag lekte vi bara :) hihi Vi lekte kull, stafett tävlingar, snurra på hästen, hoppa av, hoppa på igen och till slut skulle vi bita i ett äpple som var i en hink med vatten, ge hästen och sen så skulle vi leta efter en sockerbit i mjöl och ge till hästen den med. Herrgud vad korkat vi såg ut efter. Med mjöl i hela ansiktet. :) hahah men kul var det.
 

Häng

Efter skolan så skyndade jag till norra real för att träffa finaste :) Det ända vi gjorde var typ att vi pratade och drack redbull😂 så kan det levas! Yolo


JAG DÖÖÖÖÖR

HALLÅA?!?!?!??!?!?!?!? 
HUR SJUKT ÄR DET?! DET ÄR EN BILD PÅ MIG PÅ KENZAS BLOGG!!! 
TRALLALALALALALA :D´JAG ÄR HELT SCHOCKAD SÅ GALET ÄR DET. 
Jag vet att det ä rätt många bilder, MEN inte alla kom med och jag tycker tillochmed att min är relativ stor :) Wihoooo :)
kolla in här: http://kenzas.se/

Dagens

Sometimes the dreams that come true are the dreams you never even knew you had ♥
 
 
 
 

<3

Kände att jag behövde nått att göra idag, så jag städade mitt rum och dekorerade väggen lite :) Vad sägs?
 

Bow

Jag lockade precis mitt hår (antar att det är tråkigheten som kallar fram min hårinspiration) :) hihi Sen så pysslade jag snabbt en bow. :) Rosa tjej                                                                                                       btw: tshirten som jag har på mig är den jag köpte idag :)
 
 

Söndag

Morgonen var tyvärr inte särskillt bra. Men jag bestämde mig sen för att åka in till stan. Jag gick till Kenza och köpte en svart klänning, örhängen och en tshirt av henne :) Bilder ska ni få senare. Hon var verkligen skit schysst och gjorde många komplimenter vilket gjorde mig väldig glad :) 
Efter det promenerade jag runt i lite mer än en timme medans det spöregnade och oskade. Men jag var inte på humöret att ta bussen.

 
 

Dröm

Åh vilket fint bröllop! Madeleine är ju verkligen vacker. Jag har bara sett två bröllopsklänningar i mitt liv som jag kanske hade valt om jag skulle gifta mig. Jag har verkligen svårt får bröllopsklänningar. MEN Madeleines och Kates är dem två som jag verkligen tycker om. Bra jobb där, Valentino. Madeleine såg ut som en princessa ska se ut när hon gifter sig. Magiskt. 
Vi tittade bröllopet på TV men sen åkte vi in till stan och kollade när de åkte förbi. Så fina de var! Jag gillar inte Chris O´neil men när han grät så tog jag faktiskt tillbaka allt jag sa om honom tidigare. Efter det så var vi bjudna till kungahusets chefkok. Vi träffade Carl Gustavs syster och Sofia (Carf Phillips flickvän). Ganska häftigt och såmed var vi i lägenheten närmast slottet. Helt crazy.
Efter åkte jag till ett hotell och barnvaktade en tjej.:)
SL bussen i vilken alla andra kungliga gäster åkte i :)
Här kysste sig brudparet :)


Godmorgon

Sitter alla i solen och njuter solen?!? Aa, det går inte jag idag :( Jag mår sämre igen... 
Men igår så bakade jag en rabarberpaj/kaka, vi åkte ut till landstället, pappa och jag åkte till vaxholm, jag gick genom vaxholm, vi hämtade familjen Heger och åkte ut till landstället igen för att äta middag tillsammans. Alla vi övernattade här :) Jag plockade rabarbern i trädgården :) *stolt*
 

Möte

Jag var på möte idag, men det gick fort. Nu ska jag snabbt baka en rabarberpaj (eller nått liknande) för snart ska vi åka ut till sommarhuset igen och få gäster. see ya later <3

Alexander plattor

Jag bakade små Alexander plattor. Det är absolut inget speciellt med dem. Jag bakade två tunna bottnar, gjorde lite sylt (av blåbär, jordgubbar, hallon, socker, gelantin), och sen strök jag över lite florsocker-citon. Et voilá :)

Klassens dag

Hej allihoppa!
Satan vilket väder det är!!! Helt sjukt så varmt, soligt det är. Absolut inte svenskt! hahah :) JK Nej, men jag träffade klassen idag på Gärdet. Lydde, Sophie och jag plockade blommor och flätade kranser. Det kändes lite som midsommar :)Sen grillade vi, pratade och spelade lite american fotboll :) That´s it .

Quote of the day

When someone else´s happiness is your happiness that is love - Lana del rey <3
 
Jag åt nyss mellis, satt vid poolen och solade lite :)
 

Bubblegum

Tjeeeena mannen!! (bara jag som tänker på solsidan när jag hör det eller?)
Hahah, vi är iallafall ute i skärgården. Jag har fruktansvärt ont i halsen :( Jag solade precis ute i solen, men jag kan inte riktigt njuta ... Jag måste sluta klaga!!
Ha en bra dag :D 

Igga förkylningen

När pappa kom hem så bestämde sig mamma för att åka ut till landstället. Jag var från början inte övertygat av idén, men nu sitter jag här i huset och kämpar mot halssmärtan som båt turen orsakade. Jajajajja... Men jag tog trots allt en kort promenad genom vår skog, fotade lite, men nu känner jag att det kliar överallt...Känns som om det vore massa med myror som springer runt på min kropp. VÄH!

8 mindre bra saker om mig

   


1.         Jag blir lätt irriterat

2.       Jag vågar inte säga vad jag tycker om det kan såra någon (det är ganska jobbigt ibland)

3.       Jag är alltid dööödsnervös inför springtävlingar

4.       Jag kan sitta vid datorn i timmar (speciellt när det gäller sidor som we <3 it) :/

5.       Jag har allt för stora krav på mig själv

6.       Jag måste ha kontroll över saker och ting och det kan lätt hända att jag verkar som en diktator (haha)

7.       Jag har jätte svårt att gråta inför folk

Och mitt absolut största problem är väl

8. Att jag tar väldigt lätt åt mig och fattar ingen 

What doesn´t kill you makes you stronger

Så känner jag just nu. Jag ligger i sängen och önskar att jag vore frisk eller att jag hade fortsättningen av min bok... :( Jag vill göra nått, jag har tusen idéer men jag orkar inte röra på mig :( Så trist.

Some kind of beautiful

 
Jag tog en promenad och fotade runt lite
 

Facepalm

Jag är dum i huvet. Helt korkad asså. Jag är sjuk, okej. Jag sover typ hela dagen, okej. Jag läser en otrolig spännande bok, okej. MEN DET ÄR INTE OKEJ ATT LÄSA UT DEN SÅ HIMLA SNABBT OCH SEN SE ATT BOKENS FORTSÄTTNING FÖRST KOMMER UT I SLUTET AV SEPTEMBER!!!!!!!!! Hur ska jag överleva de nästa veckorna utan att veta vem i helvete mördaren är....?!?!?!??! NOOOOOOOOOO!!!!!!!!

Sick and tired

Jag är sjuuuuk! Jag kan inte prata, har svag feber och min hals gör ont som f*n. Jag vacknade nyss och vill helst bara somna om och vara borta hela dagen... :( Hela släkten åkte precis till arlanda, för nu är det dags för dem att återvända hem :( Nu sitter jag själv i min säng...Forever alone (as usual)...

måndag

Hej på er <3 Imorse åkte jag in till stan läste en bok i parken, var i SCÄ och åt lunch med mamma. Sen var det som tur en kort, kort, kort skoldag tack vare lärarkonferans :) Sånt gillar vi :D haha 
Tänkte bara visa lite bilder på blåbärstårtan som jag gjorde förra veckan :) Jag bakade två biskuitbottnar, gjorde blåbärssylt, smörjade vaniljvissp på och la på massa med goda blåbär. :D E

27 Things I Love

1.När man skrattar så mycket att man gråter
2. Kramar
3. När man får bocka av saker på sin attgöra-lista
4. Ha musik i öronen och det känns som att man är med i en film
5. När bussen för en gångs skull inte är sen
6. One Direction
7. Fina sms som får en att le 
8. Att cykla barfota
9. Årets första dopp 
10. När någon smsar utan att egentligen ha något viktigt att säga 
11. Känslan när man precis köpt någonting som man tycker är så fint
12. När man vaknar av solstrålar
13. Känslan när man lyckats med något man inte trodde man skulle klara 
14. När man räddat en snigel från vägen
15. När det är bara några dagar kvar till sommarlovet
16. När man känner sig helt utvilad
17. Överraskningar
18. Springa ute i regnet
19. Sitta och dingla med fötterna i vattnet
20. Komma hem och slänga sig på sängen och andas ut
21. Att resa 
22. Att snorkla i havet utomlands
23. När alla träd blommar
24. Låtar som man kan utantill och blir så glad av att sjunga 
25. Fina minnen som man skrattar åt 
26. När man går i gräs barfota 
25. När man sitter i ett flygplan och ser världen uppifrån
26. När man står på time square och bara ser människorna omkring springa förbi som myror och njuta av livet ut.
27. Känslan av att bara vara så jäkla lycklig utan någon speciell anledning


A cup of tee

Fräsch och hur nyttig som helst. Jätte bra att dricka kallt på sommaren :)
 
Hur man gör sin egna te:
-plocka citronmeliss (bara använda bladen)
-koka vatten (ca.80grader)
-lägg i citronmeliss och låt det va i ca 10 minuter :D
 
Smakar sååå gott :D <3
 
 

sommer is in the air

Åh herre nu har det ju blivit riktig sommar också! Det har typ aldrig varit såhär varmt i sverige :) haha Stackars människorna i tyskland drunknar i regn och jag solade hela dagen igår med en spännande bok i handen :) Så kan det gärna vara jämt :) Familjen var ute med båten och jag bakade en blåbärpaj till dem. Vet ni vad det bästa är?!?!?! Jag har börjat få färg! Jag har svaga bikiniavtryck på min hud utav solen! Jag, som inte alls kan bli brun :) Sen var ju Lydde och Antonia också och såg janoskians igår och de fick ta bilder med dom. HÄFTIGT :D haha
 
 

Dansa i regnen

Mobilbilder från igår ;)


Abibal

Hej på er <3
Igår kväll var det studentbalen. Den var jätte fin. Man träffade så många äldre elever som har tagit studenten för länge sen. Runt 11 började folk närma sig dansgolvet. :D haha Vi dansade i nästan fem timmar, men sen så ville Julian hem och då var vi tvungna att gå. Men det var ändå najs.
Jag bytte klänning när i började dansa, och valde denna :D Jag tog ingen bild på den men jag ska visa den nån gång :D

En av mina absoluta favoriter

Sometimes walking away has nothing to do with weakness, and everything to do with strength.
We walk away not because we want others to realize our worth and value, but because we finally realize our own. ♥


Flaaak

Hahha 😄 här är en bild som jag tog innan vi åkte flak, och sen är det två bilder efter :) hahaha